Nice to meet you!

Mijn naam is Anke Verdonck, de drijvende kracht achter Studio Scents and Stone.

Met een diepgewortelde passie voor sfeer en gezelligheid en het verbinden van mensen, heb ik mijn eigen wereld van creativiteit tot leven gebracht.

Als eigenaar en oprichter van Studio Scents and Stone is het mijn missie om een plek te bieden waar schoonheid, ontspanning en creativiteit samenkomen.

Bij Studio Scents and Stone geloven we in de kracht van creativiteit om mensen samen te brengen en herinneringen te creëren. Ik voel me vereerd om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen artistieke pad. Of je nu een ervaren creatieveling bent of gewoon nieuwsgierig bent om je artistieke kant te verkennen, ik verwelkom je graag in onze workshop studio.

Stap binnen in mijn wereld van kleurrijke trends, verfijnde esthetiek en grenzeloze mogelijkheden.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te verwelkomen op een van onze creatieve workshops, waar we samen creatief kunnen zijn en een ontspannende avond kunnen beleven.

Met warme groeten,

Anke

FAQ

Van wat zijn de kaarsen gemaakt?

Al onze kaarsen zijn handgegoten met Europese Sojawas. Doordat we met natuurlijke grondstoffen werken zijn onze kaarsen ecofriendly en branden ze tot 45% langer dan parrafine kaarsen.

Mijn order is beschadigd wat nu?

Jouw mening en tevredenheid is belangrijk! Het kan altijd gebeuren dat je bestelling door het verzendingsproces beschadigd geraakt. Neem onmiddellijk contact met ons op via mail (studioscentsandstone@outlook.com) en we zorgen voor een oplossing!

Van welk materiaal zijn de accessoires gemaakt?

Voor alle accessoires werken we met Acrylic Gyspum, een op waterbasis composietmateriaal dat vuurvast, schokvast en waterbestendig is. Alle accessoires zijn 100% ecologisch en krijgen een extra laagje sealing om nog beter bestand te zijn tegen water.

Wat is de levertijd?

Alle orders worden binnen de 3 dagen verzonden. Heb je een gepersonaliseerde order besteld? Hou er dan rekening mee dat deze een langere levertijd heeft van 3-5 dagen.

Wat is de verzendingskost

Voor een verzending binnen Belgie is een bestelling vanaf €50 gratis.

Voor bestellingen < €50 vragen we een verzendingkost van €7,95. Onze pakketten worden met Bpost verstuurd en kan je online je oder volgen tot het is aangekomen.

Retourneren

Ben je niet tevreden over jouw bestelling dan kan je die binnen de 14 dagen na aankoop retourneren. De verzendingskosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Gepersonaliseerde orders kunnen niet worden geretourneerd.

Kan ik de onderzetters in de afwas of oven steken?

Onze accessoires zijn niet vaatwas en niet oven bestendig. Je kan deze afwassen met een vochtige doek en milde zeep. Al onze accessoires worden met een laagje sealer behandeld voor extra bescherming.

Wat kan ik verwachten van een workshop Terrazzo maken?

Een terrazzo workshop duurt 3 uur en gaat door op afgesproken locatie of bij jou thuis (privé workshop). Tijdens deze drie uren leer ik jou alle geheimen van Terrazzo design en maak je van scratch een Terazzo plateau/dienblad. In de de prijs zijn alle materialen inbegrepen. Na de workshop mag je jouw Terrazzo ontwerp mee naar huis nemen.

Mijn kaars druipt, hoe komt dit?

Al onze kaarsen zijn met Europese ecologische sojawas gemaakt, dit heeft echter een smeltpunt van 45°C. Let er dan op dat je jouw kaars op een koele plaats staat en niet in de buurt van een warmtebron zoals (zonlicht in de zomer, verwarming, niet goed verluchte ruimte etc.).